header photo

Hevosen parhaaksi- kirja antaa perustiedot hevosen fyysisistä, henkisistä ja sosiaalisista ominaisuuksista. Opas esittelee yleisimmät täydentävät hoitomuodot sekä luonnonmukaisen ruokinnan ja yrttilääkinnän periaatteet. UUSITUSSA KIRJASSA käsitellään myös oppimista, hevostaitoa sekä hevosen ja ratsastajan kuntoa. Selkeät piirrokset auttavat venytysten ja hieronnan toteutuksessa. Omakohtaiset kokemukset ja eri alojen asiantuntijoiden neuvot on koottu käsikirjaksi. Kirjassa on runsaasti käytönnön neuvoja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi.

Suomenkielisen kirjan painos on loppu. Suuren kysynnän vuoksi olen tehnyt kirjasta PoD version (Print on Demand). Minulla on muutama kappale varastossa ja erillispainoksia tehdään tarpeen mukaan.

Kustantaja: Akupunktioklinikka Johan Nyman Oy. Tilaukset sähköpostilla nyman.pia(at)gmail.com

KATSO SISÄLTÖ tästä/SE INNEHÅLL här

Sisällön päivittäminen

Kirjasta julkaistiin 7. uusittu painos vuonna 2005 myös ruotsiksi. Kirja tuli painosta ensimmäisen kerran vuonna 1998. Projekti on ollut pitkä ja mielenkiintoinen. Kirjasta ei enää ole tulossa uusittua painosta. Näiden sivujen tarkoituksena on ylläpitää ja jakaa sitä tietoa, jota itse pidän kulloinkin merkityksellisenä. Kiitos kaikille lukijoille!

"Ajatteliminen on mielenkiintoisempaa kuin tietäminen, mutta vähemmän mielenkiintoista kuin katseleminen." (Goethe)